CIAK-Blog post Subas || Home

Više od samog ulja to je inženjering.

Castrol je jedan od vodećih svetskih proizvođača i distributera prvoklasnih ulja, maziva i srodnih usluga koje se pružaju kupcima koji dolaze iz automobilske industrije, teške industrije, mornarice, avijacije, iz oblasti istraživanja i proizvodnje nafte širom sveta. Sedište kompanije je u Velikoj Britaniji, a kompanija direktno posluje u više od 46 zemalja sveta i zapošljava približno 7.500 ljudi. Na skoro 74 drugih tržišta prisutni smo preko distributera, odnosno, trećih lica koja promovišu i prodaju našu robu na lokalnom nivou. Dostavljačka mreža kompanije Castrol obuhvata 120 zemlja, 800 luka i preko 2000 distributera i agenata.

Castrol MAGNATEC

Castrol nudi ulja i maziva za praktično sve kućne, komercijalne i industrijske namene. Za potrebe automobilske industrije(što obuhvata i dvotaktne i četvorotaktne motore u motociklima, motore na benzin i dizel), nudimo paletu proizvoda koja je prilično obimna i obuhvata različita ulja za ručne i automatske menjače, ulja i voskove za lančanike,rashladne tečnosti, tečnosti za sisteme ogibljenja, tečnosti za kočione sisteme, maziva, sredstva za čišćenje i održavanje vozila. Proizvodimo i proizvode za poljoprivrednu mehanizaciju, tešku industriju i opštu industrijsku proizvodnju i primenu za potrebe mornaričke inženjerije. Svi naši proizvodi imaju status registrovanih hemikalija na globalnom nivou koje poštuju postavljene okvire svake lokacije na kojoj se nalaze u upotrebi.

• Ulja i maziva za automobilsku industriju: kupcima se nude usluge, motorno ulje i specijalni proizvodi (ulja za kočione sisteme, maziva, i ostali proizvodi) namenjeni automobilima, motociklima, komercijalnim vozilima, teškim kamionima, rudarskim vozilima i poljoprivrednoj mehanizaciji

• Ulja i maziva za avijaciju, industrijsku proizvodnju, mornaricu i sektor energetike: firmama kao kupcima nude se rešenja za primenu u proizvodnji, eksploataciji ruda, transportu robe, avijaciji, i istraživanju nafte. Rezultat naših poslovnih aktivnosti na globalnom nivou su svetski kvalitet, poboljšana produktivnost, ekološki bezbedni proizvodi i dobri saveti klijentima u pogledu optimizacije procesa proizvodnje.

Kao pioniri razvoja tehnologije, sa svojih 7 istraživačkih centara na svetu, razvijamo i testiramo na stotine novih proizvoda svake godine. Blisko sarađujemo sa vodećim proizvođačima originalnih delova za automobile koje snabdevamo velikim brojem različitih ulja i maziva napravljenih za posebne uslove rada i okruženja. Mnogi naši proizvodi razvijeni su u saradnji sa glavnim proizvođačima u automobilskoj industriji kao što su Audi, BMW, Ford, MAN, Honda, JLR, Volvo, Seat, Skoda, Tata i Volkswagen, koji prepručuju naše proizvode za svoje sasvim nove motore.