CIAK-O nama Subas || Home

O nama

Kompanija C.I.A.K. sa sedištem u Zagrebu gde uspešno posluje dugi niz godina, proširila je poslovanje na tržište Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije i ostvarila veoma uspešne partnerske odnose sa renomiranim i svetski priznatim proizvođačima. Kompanija CIAK predstavlja najozbiljnijeg trgovca akumulatorima na Balkanu sa prodatih preko 400.000 akumulatora godišnje. Na tržištu Srbije se izdvajaju saradnjom sa vrhunskim Evropskim proizvođačima kao što su: Fiamm, Autopart, Westa i Monbat.

C.I.A.K. doo Beograd je osnovan 2004. godine sa sedištem u Beogradu, kao uvoznik i veleprodaja odnosno distributer proizvoda vezanih za auto industriju, pre svega akumulatora, auto ulja i dodatne autoopreme. Danas se sedište kompanije nalazi u Novom Sadu, uz mrežu maloprodaja širom Srbije i izuzetan broj poslovnih parntera. Svojim radom, ozbiljnom logističkom podrškom u vidu isporuke i usluge provere akumulatora kroz svoju servisnu mrežu, pažljivo odabranim partnerima i dobavljačima, ostvario je veoma uspešnu saradnju u distribuciji akumulatora sa svojim klijentima.

Deo sadašnje ponude u Srbiji pored poslovanja sa akumulatorima su:
• gume Bridgestone, Firestone, Dayton …
• sijalice i metlice proizvođača Hella
• široka paleta auto ulja svetskih proizvođača Total, Elf, Mobil, Castrol, Elf, GM, BMW kao i
specijalna ponuda Lotos i Rowe ulja i maziva
• antifriz Pilots
• dodatna autoopreme i autokozmetika Brenda MI3

CIAK

CIAK je specijalista za akumulatore i najveći uvoznik i distributer u našoj regiji, s prepoznatljivim Varta i CIAK Starter akumulatorima. CIAK Starter akumulatori dobitnici su prestižnih nagrada i prisutni su u nekoliko zemalja Europe, te predstavljaju najbolji odmer kvaliteta i cene. Ujedno, svaki treći prodani akumulator u Srbiji je CIAK Starter.

Zbrinjavanje otpada

Ekološka osveštenost takođe je u samom srcu kompanije i jedna od glavnih delatnosti. CIAK je distributer akumulatora koji  svojim partnerima može ponuditi zbrinjavanje otpadnih akumulatora i baterija.

CIAK TRUCK

CIAK TRUCK posluje u četiri zemlje, Srbija, Hrvatska, BiH i Slovenija, sa planom ekspanzije na području cele Jugoistočne Evrope. CIAK TRUCK je ponosni član AD International, grupacija koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje

Januara 2018  CIAK doo proširuje svoje delovanje na tržištu i osniva firmu CIAK TRUCK spajanjem sa firmom TAM AUTO iz Niša. Osnovna delatnost kojom se bavi CIAK TRUCK doo je trgovina na veliko i malo delovima za teretna vozila.Centralno skladište je na Rumenčkom putu bb u Novom Sadu, veličine 2000 m2. Lager je preko 20.000 artikala, poznatih svetskih proizvodjača delova za teretna vozila OE kvaliteta za sve tipove teretnih vozila.Pored toga ima i otvorene poslovnice u Nišu (Dimitrija Trucovića 31) i u Leskovcu (Sime Pogačarevića bb). Uvoznik je renomiranih brendova Textar, Valeo, Hella, Bosch itd.

2019 godine CIAK TRUCK potpisuje ugovor sa koncernom Goodyear o davanju franšize za trgovinu brendovima Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Kelly, Debica i ulasku u VULCO MREŽU. Tada CIAK TRUCK ulazi u novi poslovni prostor na Temerinskom putu 46 u Novom Sadu i proširuje svoje usluge otvaranjem vulkanizerskog servisa i perionicu za putnička i teretna vozila. Kompletnu ponudu možete pogledati na sajtu www.ciak-truck.rs

CIAK AUTO

S preko 20 godina prisustva u svetu autodelova i prisutnosti u Hrvatskoj i zemljama okruženja, firma CIAK AUTO među najvećim je distributerima autodelova i opreme, lancem od 50 vlastitih poslovnica. U veleprodajnim i maloprodajnim aktivnostima nudimo Vama, našim kupcima najširi izbor originalnih i zamenskih delova za vaše vozilo. Zastupamo sve poznate svetske proizvođače autodelova OE kvaliteta za sve tipove putničkih vozila.

CIAK AUTO  posluje u tri zemlje, Srbija, Hrvatska i BiH pod okriljem CIAK Grupa, sa planom ekspanzije na području cele Jugoistočne Evrope.CIAK AUTO je ponosni član AD International, grupacija koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera 33 zemlje.

Decembra 2019   CIAK DOO Srbija proširuje svoje delovanje na tržištu i osniva firmu CIAK AUTO. Osnovna delatnost kojom se bavi CIAK AUTO doo je trgovina na veliko i malo delovima za putnička vozila.

CIAK AUTO Srbija ima 3 poslovnice u mestima:

⇒ Sombor Jožefa Flozbergera 2, Tel: 025/418-431
⇒ Apatin Svetog Save 6, Tel: 025/779-720
⇒ Odzaci Sombrska 6,: 025/5746-234

sa planom proširenja na celu Srbiju, ugledajući se na sestrinsku firmu u Hrvatskoj koja ima lanac od 50 poslovnica.

CIAK u brojkama

Promet u 2019.
> 1,040 mil. RSD

Artikli
> 20000

Proizvođači
> 100

Broj zaposlenih
> 71

Cilj
samo 1
biti Vama na usluzi

Clanovi tima

Nebojša Zeljković

SERVISER

nebojsa.zeljkovic@ciakrs.rs

Radomir Vukobrat

Menadžer razvoja tržišta

radomir.vukobrat@ciakbeograd.com

Dijana Bratić

Menadžer razvoja tržišta

dijana.bratic@ciakbeograd.com

Ivana Hodak

SAVETNIK ZA HEMIKALIJE

ivana.hodak@ciakrs.rs

Jelena Budić

REFERENT PRODAJE

jelena.budic@ciakrs.rs

Snežana Divljak

SAVETNIK ZA HEMIKALIJE

snezana.divljak@ciakrs.rs

Nikola Milošević

ŠEF MAGACINA

Dejan Perić

Menadzer razvoja tržišta

dejan.peric@ciakbeograd.com

Snežana Vukobrat

ADMINISTRACIJA

snezana.vukobrat@ciakbeograd.com

Dalibor Stanković

Menadzer razvoja tržišta

dalibor.stankovic@ciakrs.rs

Bojan Todorović

It menadzer

bojan.todorovic@ciakbeograd.com

Danijela Vlaškalić

Menadzer razvoja tržišta

danijela.vlaskalic@ciakrs.rs

Borivoje Sibinović

Menadzer razvoja tržišta

borivoje.sibinovic@ciakbeograd.com

Nenad Stanković

Šef transporta

nenad.stankovic@ciakrs.rs

Jelena Perišić

REFERENT PRODAJE

jelena.perisic@ciakrs.rs